writeoutsidethelines

2012-07-24
17:59:48

Fina Bodi !

2012-07-24
17:32:47

Lång arbetsdag.
Hej! KOm hem från jobbet för en timma sen. Jag tog lite rabarber paj som jag gjorde igår och sen hoppade jag in i duschen. Så skönt att duscha ibland. Idag har jag iaf tagit hand om de där små söta goingarna i stan. Och igår när jag hade varit på thuns så hittade jag ett par skor som ni ser nedan (men utan mönster).
Ikväll ska jag iaf ut och köra bil i sunnersta för första gången, annars kör jag i ultuna. Så alla i sunnersta får se upp hihihi!
 

2012-07-23
15:59:29

my number noe, you're one in a million

2012-07-23
15:34:48

Min vecka!
Godmorgon! Har sovit sen jag körde igår... Alltså sen sex ! Snacka om att jag har sovit ut nu! I veckan har jag ju jobbat så har inte haft orken att blogga för när jag kommer hem åker jag och mamma ut och kör  bil för ska fan ta det där kortet snart. Men det var så det ssåg ut måndag, tisdag, onsdag, torsdag och på eftermiddagen åkte jag hem till Jimmi och sen runt elva på kvällen åkte jag till Isa och sov där. Åkte hem på fredagen och körde bil, haha hela eftermiddagen gick åt att backa och köra slalom baklänges, LIVSFARLIGT ! Haha. Sen hoppade jag in i duschen och sen kom Linnea hem till mig och vi drog till Ikea och sen till hennes pappa och åt middag. Efter det hade vi en tjockis kväll och dejtade Zorro. Sen somnade vi och sen var det bara dags för mig och jobba en tidig lördag! Och desamma på söndagaen. och även en körlektion.

Idag är jag ledig. SÅ JÄVLA SKÖNT! Ska ut och köra när pappa kommer hem och sen kanske vi skulle till thuns tror jag. Har iaf precis slängt i mig massa mat, MUMS! Aja lite bilder skadar inte ;)
 

2012-07-15
19:57:38

one last kiss.
Hej!
Igår så hade jag väldigt kul bortsätt från en sak på natten. Det var så roligt att träffa en gammal kompis från högstadiet. Idag har jag mest sovit och kollat på Ghost Whisperer... jag sitter fortfarande och är livrädd i soffan så nu väntar jag på pappas och lukas hemkomst med KÄK! Är så galet hungrig. Åt vid tolv, en halv pizza. 
 
Jag har fått myggbätt precis överallt. Tre på rumpan och två på insidan av låret, man ba WTF. Smällde en mygga idag också och själva snabeln satt kvar i armen så fick dra ut den, så äckligt! Måste berätta också att mitt kök luktar fisk för jag failade med mackgrillen jag skulle äta... Så lyckat! Nu ska jag återgå till Ullared på tv !
 

2012-07-14
18:25:14

kristallklart.
hej! Sitter och väntar på att Julia ska komma hit. Ska bli en trevlig kväll. Sitter på en stol och lyssnar på musik precis vid högtalarna, haha död i öronen snart. Iris som vi trodde var sjuk imorse hon börjar iaf piggna till och snurra runt i trädgården. Gosihunden då!
 
Aja jag blir iaf inte ensam ikväll vi hörs imorgon. Puss!
 

2012-07-14
16:05:09

outfit
Linne från Cubus
Shorts från Bik Bok
Halsduk från ?
Örhänge från gina tricot.

2012-07-14
12:45:15

Tid är pengar
Hej!
Mamma och syrran åkte nyss iväg så nu är jag ensam. Tog upp högtalarna och nu pumpar det musik i hela huset, så underbart. Hunden är dock sjuk... Stackaren! Så hon ligger och sover , nutten då. Sitter faktist och kollar på svampbob och har precis duschat. Ska snart fixa mig och städa lite. Vi hörs senare med outfit osv.
 
Puss!
 
Kim och jag på någon fest i mars, haha :D

2012-07-13
18:15:56

cheesballs
Sitter och kollar på top model 18. Det är rätt dåligt. Äter även ostbollar som liksom höjer stämningen framför tv:n. Jag har iaf varit på stan med Felicia och köpt en sak och sen dragit till gränby och köpt annat. Ehm.. händer inte så mycket. men Håll tummarna att jag blir ensam imrg kväll iaf!
 

2012-07-13
12:33:54

Trouble.
Godmorgon. Jobbet ringde klockan tio och frågade om jag ville jobba kväll ist för dag på måndag. Och vem fan tackar inte ja till det ? Jag ska alltså jobba kväll ist. SKÖNT med sovmorgon då säger jag bara! Pappa och lillebrorsan drog nyss så nu är bara alla tjejer i the family hemma. Mamma sa ju att de också skulle dra idag men nui blir det tydligen imrogon. Jag som ville vara ensam för en gångs skull. Aja imorgon ska de iaf dra. HOPPAS annars får jag göra om mina planer. På något sätt. . .
 
Idag ska jag iaf handla och fixa lite grejer på egen hand tror jag. Hoppas ni får en bra dag iaf!
 
 

2012-07-12
23:44:27

De kommer bli en lång natt.
Funderar på att göra mig i ordning för the bed. Men jag vet inte riktigt än. Tror jag ska kolla på alla dåliga tv pogram som går just nu. Pappa sitter säkert och kollar på snooker. VILKET SUGER. Jag är rätt trött men inte tillräckligt trött för att gå att lägga mig, tror jag.  Men ingen är inne på facebook o jag får inga sms... känner mig så ensam! Haha. Hostan håller iaf i sig , verkar inte bli av med den, någonsin. Jaja.
 
Har ni hört låten, simma eller sjunk? Den är otroligt bra och jag kan inte sluta tjata ut den. Det händer mig rätt ofta. Sen lär ni lyssna på låten inatt och I'm all yours i den ordningen och ni kommer garva lite lätt ska ni veta... Haha för så ligger de på min spotify lista. Jag är ba så klockren ibland! Aja, lite tips.
 
 
 

2012-07-12
21:33:03

De lönar sig att träna...
Funderar på att dra mot gymmet imorgon. Ska även handla... ensam (?) Kul haha. ja livet börjar väll nu.
 
( om nu inte min syrra är så dum så hon inte åker me mamma imorgon... jag som förberätt mig på att vara ensam i helgen :/ )

2012-07-12
19:28:20

FF hela helgen!
Hej!
Kom precis hem från stan , Ikea med Felicia och efter att ha  övningskört en timma med mamma. Ja, det är det min dag bestått utav. Jag började med att dra ner på stan för att äta på donken med Felicia men vi ångrade oss när vi kollade saldot... så vi mötte upp Kim på biblioteket och lämnade hennes jacka och sen drog vi mot bussen... Vi åkte till ikea och åt korv och glass! Sen köpte jag med mig hem en murgröna, kruka och en ram. Sen åkte vi och solade en 20 minutare på solariet för vi får inte tappa färgen nu... När vi var klara så sa vi hejdå och jag drog mot ultuna för att möta mamma och köra lite bil! Kände mig som värsta bilföraren när jag ba gled fram , haha!
 
Sen fick jag reda på att jag kommer vara ensam hemma till söndag eller måndag! Så jävla nice. Säger ba plugga körkort på dagen o fest på natten haha! UNDERBARA FÖRÄLDRAR FRITT!!
Aja.. ska duscha nu, vi hörs!
 

2012-07-11
21:10:32

navelpercing!
Precis innan skolan börjar så slår jag till med en navel percing. Har inte riktigt gillat priset för de och mamma och pappa har hindrat mig några år men jag är 18 nu så jag gör vad jag vill med min kropp, de får ba gilla läget! Smyckar på ba!

2012-07-11
20:57:07

Har du tråkigt?
För er som har tråkigt som jag kan ta och kolla in dessa otroliga klipp jag fann på youtube;
 
En Cover
 
Musik
 
Något Nytt
 
Babe
 

2012-07-11
19:52:55

Sena nätter tomma glas.
 
Kollade igenom mina mobilbilder och fann detta. hårde nätter och tomma glas om man säger så. Pratade nyss me en vän som är kvar på rhodos och jobbar, snacka om att jag är sisådär sjukt avundsjuk på honom iaf. Jag vill också vara där nere och ba glida runt . Men snart om fem dagar ska de börjas tjäna pengar och sen nästa sommar glider jag tillbaka till värmen och lever livet en gång till. Om jag inte åker någon annanstans förståss, Billigt går först nej festlivet går fan först och sen om det är bra pris blir jag bara glad! Men Rhodos har iaf satt sina spår i mig om jag ska säga så!
 
 
 

2012-07-11
18:46:03

Rhodos, ta oss tillbaka!

2012-07-11
18:07:11

Outfit!
Såhär ser jag ut idag.
 
Linne från Cubus
Jeans från Vero Moda
"Band" från Rhodos

2012-07-11
17:43:42

All I need was you, but today is another day.
Hej!
 
 Sitter och läser andra bloggar. Det suger ju men jag vill ju verkligen komma igång med bloggningen så vi gör ett försök! Så Kan ju passa på att berätta om vad jag gjort?

De senaste dagarna har jag varit hemma och i Enköping hos en kompis, Isabell. Vi drog med hennes syrra på en fest. Den låg precis i början av en skog och ja, det fanns hästar på andra sidan av vägen (för er som ville veta att de kanske är grönare på andra sidan.) Sov inget den natten och igår kom jag hem. SOV SOM EN STOCK i källaren... min hemsökta källare. Idag körde jag bil och sen har jag satt upp tre hyllor och fyllt dom med glas, smycket och ljus.
 
Felicia skulle försöka ta sig hit ikväll, och det hoppas jag också. Isf ska vi sova i min källare och kolla på min " nya" tv fast de är en vägg... haha nu fick ni en funderare. Aja. Det är vad som hänt. Ni ska få dagens outfit snart också!
 
Karro och jag Utanför tältet!

2012-07-06
16:03:00

Hemma på heltid igen.
Hej!
Jag har inte riktigt bestämt om jag ska blogga eller inte men jag gör väll de ändå om jag inte skaffar en ny blogg nej men något iaf, på en ny blogg portal kanske? Har iaf kommit hem från grekland, borlänge och denna vecka har jag varit med familjen...
 
Men iaf... Rhodos vad helt underbart och fan vad jag vill tillbaka nu... Mer än något annat. Ska ju tillbaka nästa år men det rä 360 dagar kvar... BLÄ! Sen åkte jag direkt mot borlänge och festade en hel vecka till.. o Folk klagade på att de va trötta då. Nej jag var trött sov typ tre dagar haha, eller min hjärna sov och jag var sjuk !