writeoutsidethelines

2012-06-16
13:05:46

Back to life
Godmorgon. Sitter med silver schampoo och ja jag började packa också... Det slutade med att jag satt på sängen och smsade hehe. Åker i hemifrån inatt och runt 6 imorgon bitti sitter jag på ett plan mot Rhodos! Jag är så övertaggad på grekland så det är helt otroligt nervöst just nu. . . Felicia kanske skulle dyka upp och säga hej och ikväll kommer Kimii också. OMG fatta att vi åker snart GAAAAAAAH.



2012-06-14
10:49:40

snart mer jobb...
Godmorgon.
Ska åka om en timma till fyrisborg på en utbildning. Efter den ska  jag träffa Isabell på stan och äta. MUMS. Jag kom på idag att i veckan har jag tjänat ca 1700 kr redan, stolt! Aja,, vi hörs ikväll tror jag om de inte blir försent. Puss på er alla!


2012-06-13
18:12:22

Home from the work
Hej! Sitter med turban på huvudet och kom nyss ut genom duschen. Gjorde mig snabbt en iskaffe och sitter nu och tänker på vad som hänt idag. Jag har ju jobbat skiten ur mig bokstavligen. Är slut nu har varit vaken sen halv sex i morse så imorgon blir det sovmorgon som tur är. Men idag så har jag träffat en häxa, en pirat och en massa gamlingar som gömmer sig i sina stora fina lägenheter. Jag är såklart inte avundsjuk på dom som bor där... (om ni förstår irronin?)
Imorgon ska jag iaf träffa Isabell och ta och käka middag med henne. Sen på fredag ska jag jobba lika mycket som idag och sen ska jag hem till Kimberly. På söndag tidig morgon ska vi dra mot grekland, Rhodos och glassa loss på stranden och allt annat. Men det var väll det. Vi hörs senare eller imorgon.

saknar mina vänner.... !


2012-06-12
10:37:45

Trött,,,


Godmorgon. Igår körde jag och tjejerna på en öl och fotbollskväll. Skit mysigt åt middag och kollade in Zlatan ofc. AHah hihihi. Idag ska jag iaf jobba kväll... Kommer inte vara hemma förens elva ikväll fuck that. så ska chilla hela dagen sådeså. Aja vi hörs väll sen HEjdåååå.


2012-06-11
11:02:37

Inte taggad på jobbet.

Godmorgon. Sitter hemma just nu och ska ut med hunden snart tror jag. Sen ska jag mot min första jobbdag som är utbildning, Deligering(?). Sen ska jag mot gymmet och träna lite sådär.. Nu när jag ätnligen har kommit från alla möjliga sjukdommar, sår och kostiga stukade, vrickade fötter och handleder. Aja, sen ska jag sooooova och imorgon jobbar jag kväll till klockan 10... DÖR. HAHA Vi hörs sen.


2012-06-10
16:00:59

Lägger mobilen åt sidan och skiter i facebook.

Känner mig helt slut och skulle vilja sova och vakna upp imorgon och då ska jag jobba(?), jippie. Vill här ifrån... NU, tack. Kommer inte orka göra ett skit på hela veckan. Funderar helt klart på att stänga av mig från omvärlden och lägga mobilen i en låda och stänga av datorn för resten av veckan och kolla till den på fredag. Men så blir de väll inte även om  jag borde. Är uppkopplad 24/7 och ringer inte mobilen plingar och lyser datorn eller iPaden upp som ett sken i mörkret. Okej, jag gör ett ryck, mobilen ligger nu i lådan och kommer bara blogga två gånger om dagen men inget facebook förens fredag, vi hörs imrogon och vill ni nå mig får ni kolla upp mitt hem nummer. Hejdå!

 

 


2012-06-10
12:37:13

Allt är nytt.
Hej. Sitter hemma just nu och ska snart iväg för att köpa camping grejer till P&L om två veckor. Måste även köpa solskydd till Rhodos som jag åkter till om en enda vecka. Ska bli så kul! Längtar mer och mer just nu, vill bara bort från den här skiten i Sverige. Ska jobba en vecka från och med imorgon också, vilket jag inte orkar!  Fick ju just sommarlov... Aja. Vi hörs senare med andra bilder. Puss!